The 2-Minute Rule for petek servisi

Wiki Article

Bu internet site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

You happen to be using a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to a less complicated version to provide you with the finest knowledge.

Çamur kıvamına gelen sular ise peteklerin en alt kısmına yapışarak zamanla çoğalırlar. Çamurlu suyun biriktiği bölgeye sıcak su temas edemez ve böylelikle petekler ısınmıyor demeye başlarız.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

15 yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Tesisat temizliği birbirinden petek servisi farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Emre Bey'e armut.com aracılığıyla ulaşıp kendisinden kombi bakımı ve petek temizliği istanbul petek servisi hizmeti aldım.İşlem yaklaşık two -two,5 saat sürdü.bu sırada petek servisi İşlem basamaklarını ayrıntılı bir şekilde nasıl yapılacağını anlattı sohbeti muhabbeti işçiliği herseyinden çOkay memnun kaldık yaşam belirtisi göstermeyen peteklerimiz alev aldı aldığı paranın hakkını verdi.Kendisine teşekkür petek servisi ediyor istanbul petek servisi bol kazançlar diliyorum.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile ninety dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page